2012 – un an solicitant si alert pentru echipa CARP

mai 26, 2014
Fără categorie

Iasi, 7 ianuarie 2013 – Pentru echipa CARP, anul 2012 a fost un an solicitant si alert, atat din punctul de vedere al proiectelor in care au fost implicati avocatii si consultantii cabinetului, cat si din punctul de vedere al cresterii cifrei de afaceri. Cele mai importante arii de practica au fost dreptul societar, dreptul muncii, contracte comerciale internationale, telecom,media & IT, precum si litigiile in materie civila, fiscala si dreptul muncii, a declarat Cerasela Carp, avocatul coordonator CARP Iasi.
Aflati la ora bilantului, privim cu mandrie catre toate proiectele de succes derulate in 2012, iar gandul nostru se indreapta catre clientii romani si straini care ne-au acordat increderea lor pariind pe experienta si profesionalismul nostru, a completat Cerasela Carp.

In ceea ce priveste 2013, acesta se anunta a fi un an plin de oportunitati si provocari profesionale CARP Law Office Iasi devenind partener oficial alproiectului DBI Romania incepand cu luna noiembrie a anului trecut, acompletat DragoS Panainte, Senior Consultant CARP.