DESPRE NOI

CARP a luat fiinta in anul 2003 fiind primul cabinet de avocatura din Iasi si din Moldova care s-a specializat pe oferirea de servicii de consultanta legala pentru IMM-uri.
Inca de la infiintare, am constientizat faptul ca clientii nostri asteapta solutii practice si eficiente la problemele pe care le intampina si nicidecum lucrari teoretice sau discursuri academice. Acesta este si motivul principal pentru care intelegem sa rezolvam problemele legale ale clientilor nostri intr-un timp rezonabil si la cele mai inalte standarde de calitate.
Mentinem, de asemenea, contacte apropiate cu profesionisti care pot oferi ajutor calificat: notari, experti tehnici, contabili sau consultanti financiari.
Onorariile noastre se calculeaza pe baza unor tarife orare, negociabile in functie de nivelul de calificare, numarul de avocati implicati, exclusivitate, complexitatea si regularitatea consultantei.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este aceea de a oferi cele mai eficiente solutii la solicitarile de ordin juridic ale clientilor nostri, ajutandu-i pe acestia sa-si dezvolte in permanenta afacerile si sa aiba succes pe piata regionala sau internationala.
Pentru ca reusita noastra profesionala sa fie deplina, avocatii si consultantii nostri isi desfasoara activitatea in doua departamente de practica profesionala: Departamentul Consultanta – coordonat de Dragos Panainte si Departamentul Litigii – coordonat de Cerasela Carp.

VALORILE NOASTRE

Profesionalismul, valorile si organizarea noastra corporatista ne recomanda ca fiind una dintre cele mai tinere si dinamice firme de consultanta legala pentru afaceri din Romania.
Alaturi de noi veti castiga servicii de consultanta bine fundamentate juridic, practice si orientate spre maximizarea profitului, impreuna cu servicii de reprezentare de cea mai inalta calitate, la onorarii proportionale cu valoarea si complexitatea cauzelor/proiectelor derulate.